[ Finnairin siivellä ]

klo 20:09 | 20.1.2017
Käväisin tänään töiden jälkeen kiertelemässä ja katselemassa Matkamessujen tarjontaa. Itsellä onkin mennyt muutama vuosi ilman matkamessuja ja kiinnostuneena kierrellessä mietin muutoksia edelliseen messuvierailuun nähden.
Varmasti suurin vaihdos entiseen on virtuaalimaailman tuominen osaksi markkinointia suoraan potentiaalisten asiakkaiden kokeiltavaksi. Itse suuntasin Finnairin pisteelle ja lähdin innokkaasti kokeilemaan virtuaalikierrosta uudessa Airbus A350 koneessa. (lue: jännitti ihan törkeesti!)

Kierros oli kieltämättä kokeilemisen arvoinen uudessa tilavammassa matkustamossa. Revontulista inspiraation saanut, vuorokaudenaikojen mukaan vaihtuva upea led-valaistus ja Apocalyptikan keikka lentokoneessa kuulostaa yhtä hyvältä, kuin näyttää. Mutta kaikista huisin kokemus tässä muutaman minuutin paossa todellisuudesta oli kuitenkin Finnairin koneen siivelle hyppääminen. Tätähän ei toki pääse virtuaalimaailman ulkopuolella kokeilemaan, mutta uskokaa tai älkää,  kokemus oli jo nyt suorastaan polvia tutisuttava.
Jos olet itse menossa messuille, kannattaa ehdottomasti poiketa pisteellä, sillä samalla voit osallistua Aasian lentojen arvontaan.
Matkamessut ovat auki vielä huomenna lauantaina ja sunnuntaina Helsingin messukeskuksessa. Tämän lisäksi voit päästä Finskin virtuaalikierrokselle myös Kauppalehden tapahtumissa ja ainakin Berliinin ITB-messuilla.


Today was time to experience the Finnair's A350 in virtual reality. Stepping on the wing of an airplane flying up in the air made my knees shake for sure. You can also experience the beautiful led lights, inspired by  the northern lights and attend the Apocalypse gig during the virtual tour. Try it  out in case you are heading to  the Travel Fair in Helsinki fair centre this weekend or for example at ITB fair in Berlin later this year.

Comments

Popular Posts