[ happy Jack saa joogin kyyneliin ]

klo 8:54 | 27.2.2017
Tässä on taas kaksi viikkoa mennyt aikamoisessa arjenhulinassa. Osa on varmaan nähnytkin  Instagramissa mun storyyn postaamia videoita ja kuvia varsinkin nuorimmaisen aikaansaannoksista. Pojat on rakkaita ja ihania, mutta hetkellisesti aina vähän hermoa riistää, kun joku vaikka heittää kilon jauhoja lattialle ja onnessaan vielä pöllyttää sitä ilmaankin.
Siispä olin erittäin onnellinen, että isä ja pojat suuntasivat lähes jo tradition mukaisesti lauantaina uimaan (paitsi vanhin, jonka murtunutta sormea teippailtiin Dextran tapaturma-asemalla viime viikolla) ja itse pääsin osallistumaan joogafestareille Kaapelitehtaalle.
Festareita vietettiin nyt viidettä kertaa ja tämän vuoden teemana oli tasapaino. Itselläni tämä oli toinen festarivisiitti, joten osasin vähän jo odottaa, mitä tuleman pitää ja varasimmekin kaksi näytetuntia jo ennakkoon. Säästyimme näin turhalta jonottamiselta ja saimme enemmän aikaa muulle tohinalle. Viimeksi jonotimme tunneille, jotka vaikuttivat tarpeeksi helpoilta tai sellaisilta, joista todennäköisemmin pidämme. Toki nekin olivat tosi kivoja, mutta vähän ehkä yllätyksettömiä.

Tälle kertaa halusinkin ehdottomasti kokeilla jotakin uutta ja teimme ennakkovarauksen kundaliinijoogatunnille Lisäksi bongasin englanninkielisen "Happy Jackin" joogatunnin, jonka tuntikuvaus kuulosti hyvältä. Niinpä löysimme itsemme ehkä parhaalta ja koskettavimmalta joogatunnilta ikinä, jonka aikana  hymyilimme,liikutuimme, lauloimme, halailimme toisiamme, seisoimme käsillä (tai ainakin yritettiin) ja tuijotimme parin kanssa toisiamme silmiin niin läheltä, että nenät melkein kosketti yhteen. "tuo ihminen siinä sinun edessä on myös kokenut kovia". Ja oli kyllä täysin oikeassa. Niin helposti sitä rypee omissa murheissaan, ettei  edes tajua, että muutkin täällä käy elämässään läpi taisteluita, joita et edes voi kuvitella.
 Kaikki yllämainittu oisi voinut olla ehkä jotenkin kornia tai teennäistä, mutta ainakin itsellä tuli niin hyvä fiilis tuon tunnin aikana, että olin vielä illallakin ehkä vähän pökerryksissä.
Ja kun niitä erilaisia kokemuksia lähdettiin metsästämään, se kundaliinitunti oli tosiaan jotakin täysin uutta ja poikkesi todella paljon normaalisti tekemästäni harjoituksesta. Sain kylläkin paljon vinkkejä itselleni ja ainakin tiedonjano kyseistä suuntausta kohtaan nousi myös.
Otimme myös messuilla pikahoidot lääkäriasema Sofianovan pisteellä. 10 minuutin osteopatiahoito tuntui niin hyvältä, että olin valmis varaamaan itselleni heti hoitoajan heidän toimipisteeseensä. Itsestään huolehtiminen unohtuu niin monesti, että lupaan jatkossa kiinnittää tähän kyllä enemmän huomiota.
Tänään päässä on soinut lähinnä:
"Sometimes in our lives we all have pain
We all have sorrow
But if we are wise
We know that there's always tomorrow

Lean on me, when you're not strong
And I'll be your friend
I'll help you carry on
For it won't be long
'Til I'm gonna need
Somebody to lean on "
B Withers

Kiitos Joogafestival ja Happy Jack Yoga!
kuvat: Hanna Von Hafenbrädl 

Comments

Popular Posts