[ hunaja & spirulina- kasvonaamio ]

klo 23:13 | 16.11.2016
Tähän aikaan vuodesta ainakin oman kasvojen iho tuntuu kärsivän ilmojen vaihtelusta, pakkasesta ja tuulesta. Iho kuivuu helposti ja on vähän elottoman näköinen. Heräsin tänään huomaamaan, että firman juhlat on tosiaan kahden päivän päästä ja jotain oli tehtävä. Kaapissakaan ei ihme ja kumma ollut yhtä ainuttakaan kasvoille tarkoitettua kuorintavoidetta tai naamiota.
Onneksi hätä ei ollut tämän näköinen, sillä kaapista löytyi kuitenkin kotitekoiseen kasvonaamioon tarvittavat aineet: 1 tl hunajaa, 1/2 tl spiruliinaa, muutama tippa kookosöljyä ja lisäksi hieman lämmintä vettä.
Spiruliina on luokiteltu varsinaiseksi terveyspommiksi sisäisesti nautittuna, mutta sen käyttäminen ulkoisesti on itselleni suht uusi tuttavuus. Spriruliinan luvataan tekevän kasvojen ihosta kimmoisamman ja vähentävän myös juonteita. Sen myös sanotaan rauhoittavan  ja hoitavan sekä syväpuhdistavan ihoa.
Sekoita kaikki ainekset kipossa ja levitä kasvoille sormin. Naura omalle peilikuvalle. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä. (Naamion ei kuulu kirvellä)
Iho näyttää ja tuntuu paljon paremmalta naamion jälkeen. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!
Ps. Tää on huomattavasti parempi keksintö, kuin kananmunalla alaselkään ulottuvien hiusten peseminen. Nää mun luonnonantimien kokeilut kauneudenhoidossa ulottuu siis suht pitkälle. Osa enemmän ja osa vähemmän onnistuneita kokeiluja. Nim. Pidetään ne munat pannulla

Comments

Popular Posts