[ kuusimetsällä ]

klo 21:22 | 4.12.2016
Olen kärsinyt järkyttävästä yskästä kokonaisen viikon ja varsinkin yöt on ollut tosi kauheita. Välillä tuntuu, että kuolen ihan kohta, mutta sitten taas helpottaa. Huomenna on kai mentävä vihdoin lääkäriin, jos ei ensi yön aikana tapahdu ihmeparantumista. Eilinen päivä meni sisällä ollessa ja hermoja kiristellessä, joten tänään oli pakko päästä hetkeksi ulos. Saatoimme Aronin pelireissulle ja kävelimme Kansallismuseon kuusimetsälle. Loppupäivä onkin sujunut joululeffoja katsellen.

Pojat olivat ihan onnessaan tutkimassa kaikkia erinäköisiä kuusia, ja kaikki olivat heidän mielestään hienoja. Itse taas olen vähäisistä unista johtuen ollut aika itkuliisa tässä viime päivät, joten varsinkin Aleppon lapsille koristeltu kuusi sai mut liikuttumaan. Muutenkin metsässä tuntui olevan paljon suvaitsevaisuuden ja rakkauden sanomaa välittäviä puita, joita oli  mukava tutkailla.

Sain myös "uuden" kamerani testiin, joten tästä tulikin aika kuvapainotteinen postaus. Viimeksi olikin sen verran pidempi julkaisu, että nyt vedetään varmaan hetki vähän kevyemmin. Kiitos kaikista ihanista ja kannustavista kommenteista, joita olette kirjoitelleen yksityisviesteinä ja kommenttebokseihin. Ihana tietää, että joku siellä myös lukee mun juttuja ja jopa pitää niistä. Vaikka yksinpuhelu onkin mun bravuuri, tykkään kyllä kovasti myös jos joku joskus vastaa mun jorinoihin.
Huomasin vasta näitä kuvia tänne ladatessa, että ne tulikin pikaeditointiohjelmassa aika tummiksi, mutta mennään nyt näillä. Vanha kone ei jaksa juuri Photoshopia enää pyörittää, mutta eiköhän sekin asia saada kuntoon tässä ihan lähiaikoina. Jospa vaikka pukki muistaisi tämän.

Kannattaa tosiaan muuten käydä katsomassa tuota kuusimetsää, jos olette Helsingin keskustan liepeillä. Sisäänpääsy on ilmainen.Comments

Popular Posts