[ päivä melkein huippumallina ]

klo 6:57 | 24.3.2017
Meillä oli alkuvuodesta töissä kunnon influenssa-aalto, joka kaatoi ensin minut ja myöhemmin vielä tammikuun lopussa työkaverini Iidan sängyn pohjalle. Mietin mielessäni, miten olisin voinut piristää kuumeessa ja kivuissa kärvistelevää ystävääni ja siinä samassa huomasin, että Kodin Kuvalehteen haettiin lukijamalleja ja nimenomaan ystävyksiä. Sen kummemmin ajattelematta asiaa, täytin hakemuksen ja laitoin matkaan.
Kerroin hakemuksessa meidän ystävyydestä, joka alkoi jo huhtikuussa 2011, kun aloitimme samassa yrityksessä samaan aikaan. Meillä synkkasi alusta saakka tosi hyvin ja Iida olikin se, jolta saatoin kysellä välillä ihan maailman typerimpiä kysymyksiä. IIda on yksi auttavaisimmista ihmisistä,joita tunnen, eikä häntä tuntunut mun kysymykset häiritsevän vaan päinvastoin. Meidän välille syntyi pian syvä luottamus ja me ollaankin voitu jakaa toisillemme paljon niin kipeitä kuin iloisiakin asioita. Mikä olisikaan parempaa, kun saada tehdä töitä yhden parhaan ystäväsi kanssa, joka kaiken yllämainitun lisäksi omaa samanlaisen hullunkurisen huumorintajun.
Kuinka sitten kävikään. Hakemuksesta seuraavana päivänä saimmekin hieman jopa yllätyksenä kutsun kuvauksiin. Onneksi Iida oli mukana ja yhtä innoissaan kuin minäkin, joten eräänä helmikuisena aamuna suuntasimme Ruoholahteen Sanoman studiolle meikkiin ja kammattavaksi, jonka jälkeen kuvasimme vaatekuvat kauniissa ja inspiroivassa Mokomarketissa.


Päivä oli kertakaikkiaan ihana. Oli hauska pukea ylleen stylistin valitsemia vaatteita, ja olla jatkuvasti meikkaajan supsuteltavana. Mallina olo oli tosi hauskaa, eikä Mokossa lounastavat ihmisetkään haitanneet tai häirinneet keskittymistä laisinkaan, vaikka aluksi se vähän jännittikin. Toki tilanteessa auttoi myös se, että olimme Iidan kanssa siinä kaksin kuvattavana. Ja jotenkin ne muut ihmiset vaan unohtui sen vaaterumban ja salamavalojen välkkeen ympäriltä.

Kuvattavana oleminen on aina jotenkin vähän jännittävää, mutta toisaalta tosi voimaannuttavaa. On ihana tuntea olevansa kaunis ja siinä kameran edessä ollessa se tunne on ehkä jopa jotenkin voimakkaampi kuin koskaan muulloin. Kun kuvauspäivän jälkeen kävelin hymyillen kotiin, tuntui että koko maailma hymyili. Niin kiva päivä meillä oli.
Kodin Kuvalehti käyttää muuten yleensäkin muotikuvissaan lukijamalleja, joten kannattaa hakea mukaan. Hakulinkki löytyy yleensä ainakin KK.n Facebookista, kun asia on ajankohtainen.

Tyyli: Mirkka Siusluoto
Kuvat 1 ja 7: Piia Arnould

Comments

Popular Posts